Nieuwe Achtergracht 13-2
Amsterdam
Ma - vr 8u - 18u (Don 8u - 21u)
Zaterdag en Zondag gesloten
en nl

Onze Privacy verklaring

Jouw persoonsgegevens en medische gegevens slaan wij digitaal op. Dit doen wij om goede zorg aan jou te kunnen verlenen. Het verwerken van jouw gegevens doen wij volgens ons privacy- en dataveiligheidsbeleid. Je gaat met die opslag (verwerking) akkoord door jouw zorg door onze praktijk te laten uitvoeren.

  • Jouw persoonsgegevens slaan wij op en gebruiken we zodat wij goede zorg aan jou kunnen verlenen.
  • Jouw gegevens geven wij alleen door aan derden als dat nodig is voor het leveren van goede zorg. Indien hiervoor op basis van de wet specifieke toestemming is vereist, vragen we die vooraf aan jou.
  • Jouw gegevens verwerken wij op basis van de behandelovereenkomst zoals beschreven in de Wet op de geneeskundige behandelingsovereenkomst (WGBO).
  • Je kunt onderdelen van jouw persoonsgegevens bekijken. Dit kun je schriftelijk bij ons opvragen.
  • Als je vindt dat de gegevens die wij van jou hebben opgeslagen niet correct zijn, dan mag je ons schriftelijk vragen om jouw gegevens aan te passen.
  • Je kunt ons vragen om jouw persoonsgegevens te wissen. Als wij dit doen, kunnen wij (mogelijk) niet langer verantwoorde zorg aan jouw verlenen. De WGBO vereist een bewaartermijn van 15 jaar. Daarom slaan wij jouw gegevens in dat geval op in een inactief archief, onzichtbaar en onbruikbaar voor de normale gebruiker.
  • Je kunt jouw toestemming tot onze verwerking van jouw persoonsgegevens intrekken. Wij kunnen dan (mogelijk) geen verantwoorde zorg garanderen. Wij slaan jouw gegevens in dat geval op in een inactief archief. Zie punt hiervoor.
  • Je kunt bij ons bezwaar maken als je het niet eens bent met de manier waarop wij jouw persoonsgegevens verwerken.
  • Je krijgt bericht van ons als er iets mis is gegaan met jouw persoonsgegevens.
  • Jouw gegevens verwerken wij niet langer dan nodig is voor het leveren van goede zorg. Wij houden ons aan de bewaartermijnen van de WGBO.
  • Het bovenstaande geldt ook voor persoonsgegevens die wij via derden ontvangen.
  • Jouw gegevens die wij ontvangen via het contactformulier op onze website wordt verzonden in een email aan ons email adres en vervolgens automatisch gewist van onze server. Deze informatie wordt digitaal opgeslagen in het digitale en beveiligde cliëntendossier.
  • Na het maken van een eerste afspraak bij onze praktijk ontvang je een email waarin toestemming wordt gevraagd jouw email adres op te nemen in onze mailinglist. De abonnees van deze mailinglijst ontvangen van ons nieuwsbrieven met nuttige informatie over onze praktijk en gezondheid in het algemeen. Iedere nieuwsbrief bevat een link waarmee je je kunt afmelden.
  • Wij gebruiken op onze website Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten, tot slot laten wij de IP-adressen anonimiseren.