Louise Wentstraat 186
1018MS Amsterdam
Maa, Din en Don 8u - 17.30u (Woe 15.30 - 21u)
Zaterdag en Zondag gesloten
Boek online
en nl

Chiropractie voor baby’s en kinderen

Bij Cloudless Chiropractic hebben wij veel ervaring met het behandelen van baby’s en kinderen. Oprichter, chiropractor en zelf vader, Andrew Harvey heeft meerdere doctorale studies gevolgd en is lid van de International Chiropractic Pediatrics Association (ICPA). Lees hier het bijzondere geboorteverhaal van Laura en Andrew!

Chiropractie voor baby’s

Als jouw baby problemen heeft met slapen of last heeft van koliek, buikkrampjes, constipatie, onrustig is, moeite heeft met aanleggen aan de borst of andere symptomen, dan kunnen wij helpen. We bieden zeer delicate wervelkolom-, heup- en hele lichaamscontroles en kijken naar eventuele gevolgen die geboortetrauma’s kunnen hebben gehad op het zenuwstelsel, wat van invloed zou kunnen zijn op de functie en ontwikkeling van jouw baby. Na jarenlange ervaring met kindergeneeskunde, weten wij op welke complexe tekenen wij moeten letten. We maken gebruik van specifieke onderzoeksvormen en waar nodig passen wij zeer delicate en veilige technieken toe om zenuwfunctie te herstellen.

Chiropractie voor kinderen

Wij werken ook met kinderen die een vertraging hebben opgelopen in hun ontwikkeling. Een vertraging om te rollen, zitten, kruipen of lopen. Weinig kracht in de nek, concentratieproblemen, bedplassen, astma en meer.

Ongelukjes, valpartijen en andere fysieke activiteiten kunnen problemen met de wervelkolom veroorzaken, waardoor een slechte communicatie binnen het zenuwstelsel kan ontstaan.

Twijfel niet contact met ons op te nemen, zodat wij je kunnen uitleggen hoe we jouw kind kunnen helpen met onze low force technieken.

Dr. Andrew is ook getraind in het geven van prenatale behandelingen aan zwangere vrouwen. Dit zijn onder andere de voordelen van chiropractische zorg tijdens de zwangerschap:

  • Het terugdringen van de duur van de bevalling (door het tot stand brengen van balans in de bekken om ideale positionering voor de foetus te bewerkstelligen)
  • Het verlichten van rug-, nek- of gewrichtspijn
  • Het voorkomen van een keizersnede
  • Het onderhouden van een gezonde zwangerschap in het algemeen