Louise Wentstraat 186
1018MS Amsterdam
Maa, Din en Don 8u - 17.30u (Woe 15.30 - 21u)
Zaterdag en Zondag gesloten
Boek online
en nl

Over Cloudless Chiropractic

Cloudless Chiropractic is gevestigd aan de Oostzijde van het centrum van Amsterdam op de Louise Wentstraat (op de tweede verdieping van Bluebirds Yoga Oost). Met Bluebirds Yoga delen wij de focus op het aanbieden van een service die mensen helpt een optimale balans in leven en gezondheid te vinden.

Cloudless Chiropractic is in 2015 opgericht door de Australische chiropractor Andrew Harvey en zijn Nederlandse vrouw Laura. Samen zijn zij toegewijd om jong & oud in Amsterdam en omgeving van optimale gezondheids- en welzijnszorg te voorzien!

Lees over onze founders

Andrew Harvey (Chiropractor)

Andrew is een zeer ervaren chiropractor met twaalf jaar werkervaring in Australië en Nederland. Andrew werkt sinds vier jaar in Amsterdam. Gepassioneerd als hij is in zijn werk, weet hij uit de eerste hand hoe effectief chiropractie zorg kan zijn.

Na een pijnlijke blessure te hebben opgelopen tijdens het surfen, was het de chiropractische zorg die Andrew er weer bovenop hielp en terug in optimale conditie bracht. Onder de indruk van het resultaat van deze behandeling, besloot Andrew na zijn studie Sports Physiology door te studeren voor chiropractor.

Nu bijna twee decennia later, is Andrew in het bezit van een Bachelor Applied Science – Sports Physiology en een Bachelor Applied Clinical Science – Chiropractic. Hij is gekwalificeerd lid van de ICPA, ICA en de Nederlandse SNRC.

Tegenwoordig woont Andrew met zijn Nederlandse vrouw Laura en hun zoon in Amsterdam en geniet hij van het leven in deze unieke, levendige en vooruitstrevende stad.

Als enthousiaste surfer, atleet en avonturier heeft Andrew ook een diepgewortelde connectie met het leven in balans: gezondheid en actief zijn, staan hoog in het vaandel.

Andrew’s begrip van hoe belangrijk gezondheid en balans in het leven zijn, is tevens de reden waarom hij zich gepassioneerd inzet voor de gezondheid van zijn cliënten. Voor hen wenst hij een optimale gezondheid door een gezond functionerend bewegingsapparaat en zenuwstelsel.

“Balance in all things in life, makes sense to me.” Andrew Harvey (Chiropractor).

Laura Harvey-Canté

Laura is een enthousiaste ondernemer en innovator met veel ervaring in business management, marketing, fashion design en e-commerce. Geboren en getogen in Nederland, begrijpt zij alle facetten van de Nederlandse levensstijl en cultuur.

Laura studeerde Concept&Brands aan het Amsterdam Fashion Institute in Amsterdam en vervolgde haar carrière in Milaan en Amsterdam. Samen met een business partner had zij een internationaal succesvol kinderkleding merk, voordat ze met Andrew voor Cloudless Chiropractic begon te werken.

Laura is getrouwd met Andrew en zij doet alle marketing uittingen van de praktijk, de administratie en assisteert Andrew in de behandelruimte van Cloudless Chiropractic.

Als fanatieke renner en creatieve geest, is Laura ook gepassioneerd in het leiden van een actief en gezond leven. Laura houdt van haar werk bij Cloudless Chiropractic waar ze de cliënten zich thuis laat voelen en verantwoordelijk is voor de bedrijfsvoering.

“Eén van de dingen waar ik het meest van geniet in mijn werk bij Cloudless Chiropractic, is te zien hoe chiropractie mensen kan helpen beter om te gaan met stress en te helpen hun eigen kracht te vinden door ze het zelfhelende vermogen van hun eigen lichaam te laten zien. Dat geeft mij het gevoel dat ik onderdeel ben van iets groters.” Laura Harvey-Canté.